Vendég Vendég
| Tárgy: Caroline Forbes Szer. Ápr. 10, 2013 10:26 am | |
|
| .:ÁLTALÁNOSSÁG:.
KARAKTERED TELJES NEVE: Caroline Forbes KORA: 18 ÁTVÁLTOZÁSÁNAK IDEJE/KÖRÜLMÉNYEI: Kb. 1 éve történt, az Alapítók Napja estéjén, mikor autóbalesetet szenvedtünk Tylerrel és Mattel. A kórházban Damon megitatott a vérével, máskülönben nem éltem volna, annyira súlyos belső vérzéseim voltak. Az éjszaka azonban Katherine meglátogatott és "kedvesen", hivatalosan is bemutatkozott: méghozzá úgy, hogy megölt. SZERELME/VISZONYUK: Tyler Lockwood a párom. Nagyon szeretem őt és bármit képes lennék megadni neki/érte. Reménykedem benne, hogy ha megtaláljuk a gyógyírt, minden a tervek szerint halad majd és végre ha nem is örökre, de egy kis időre megnyugodhatunk, fellélegezhetünk és csak egymással törődhetünk. AVATARON: Candice Accola MIÓTA JÁTSZOL: 5 éve (de az utóbbi 2 évben nem igazán voltam aktív) USER KERESZTNEVE: Emma
|
.:KÜLSŐ/BELSŐ JELLEMZÉS:.
Sorold fel, minimum 50 szóban, a külső és belső jellemzőidet.
.:SZERET/NEM SZERET:.
Sorold fel, minimum 50 szóban, hogy a karaktered, miket szeret, vagy is kiket szeret és kiket nem, illetve ellenségeit.
.:ELŐTÖRTÉNET:.
Írd le karaktered előtörténetét a jelenig, VIGYÁZZ szerepjáték példa NEM JÓ! Az előtörténet álljon legalább 320 szóból!
|
|
|